Sinterklaas Den Bosch huren doet u via Sinterfun.nl
Sinterklaas Den Bosch huren
Hulpsinterklaas Sinterklaasbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Sinterklaas huren Sinterklaas huren Sinterklaasintocht Sinterklaas op school Sinterklaasintocht

Met Sint op de foto

Met Sint op de foto!
U kunt Sinterklaas huren om hem samen met kinderen op de foto te laten gaan. Deze foto's worden binnen enkele dagen digitaal aan u geleverd en kunnen worden voorzien van uw logo.

Sinterklaas winkelcentrum

Meer informatie...

Sinterklaas huren


Extra's

Sinterfun biedt u een aantal aardige, extra opties die u kunt inzetten tijdens het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten:

Mocht u een ander idee hebben waar u Sinterklaas voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt deze extra's bij uw bestelling automatisch bijboeken.


Sinterklaas foto's

Sinterklaas inhuren voor winkelcentra Hulp Sinterklaas Tilburg Met Sinterklaas op de foto Hulpsinterklaas inhuren Den Bosch Hulpsinterklaas huren voor winkelcentrum Sinterklaas winkelcentrum Sinterklaas inhuren Waalwijk Hulpsinterklaas Madurodam Zwarte Pieten groep

Bekijk ons fotoalbum


Sinterklaas inhuren voor winkelcentrum

Sinterklaas in winkelcentra

Sinterklaas in uw winkelcentrum in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk of elders in Nederland? Sinterfun verzorgt graag Sinterklaas en Zwarte Pieten voor die speciale gelegenheid.

Sinterklaasbezoeken aan een winkelcentrum of meubelboulevard zijn altijd bijzonder. Sinterklaas loopt over het algemeen vrij tussen het winkelend publiek en neemt alle tijd voor de aanwezige kinderen Zwarte Pieten delen volop strooigoed uit en zorgen voor de nodige hilariteit. Een sinterklaasbezoek aan een winkelcentrum wordt zo altijd een vrolijke activiteit.

Prijs Sinterklaas in uw winkelcentrum: vanaf € 500,-
Prijs is excl. BTW.

Sinterklaas inhuren

Contact opnemen voor meer informatie

Meer informatie over de extra opties vindt u op de pagina extra opties Sinterklaasbezoeken.

MEt sinterklaas op de foto

Met Sinterklaas op de foto

Wanneer Sinterklaas in uw winkelcentrum is gearriveerd neemt hij plaats op de gereedstaande troon(iet inclusief). De ruimte Waar Sint plaatsneemt kan geheel worden aangekleed met podium, troon, deocoratie en achterwand. Zelfs een grote podium wagen behoort tot de mogelijkheden.

U ontvangt binnen enkele dagen alle digitale foto's. U kunt deze vervolgens plaatsen op uw Facebookpagina of website. U kunt er zelfs voor kiezen om uw logo in de foto te laten verwerken. Wij zijn u graag van dienst met een Sinterklaasfotoshoot in uw winkelcentrum.

Prijs met Sinterklaas op de foto: € 850,-
U ontvangt alle bestanden digitaal!
Prijs excl. BTW.

Sinterklaas huren

Contact opnemen voor meer informatie

Meer informatie over de extra opties vindt u op de pagina extra opties Sinterklaasbezoeken.

Sinterklaas boot

Meer dan alleen Sinterklaas

Uiteraard is ieder bezoek naar uw wens en smaak aan te passen. Wellicht wilt u een heuse Sinterklaasintocht of een rondgang door het winkelcentrum. Ook kan er een apart gedeelte worden ingericht voor Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten waar zij met de kinderen op de foto kunnen. Een Zwarte Pietenkapel is zeker sfeerverhogend en behoort tot één van de vele mogelijkheden.

Zwarte Pieten die schminken, chocolademelk en strooigoed uitdelen of een heus Zwarte Pieten circus. Het zijn juist de extra zaken rondom een Sinterklaasbezoek die het winkelend publiek kunnen verrassen. Juist die surprises worden zeer gewaardeerd, wij vermaken u graag! Sinterfun verzorgt onder andere:

  • Strooigoed
  • Snoepzakken
  • Video opnamen
  • Fotografie
  • Ballondecoratie
  • Sinterklaas te paard
  • Sinterklaas per koets
  • Sinterklaas met de limousine
  • Zwarte Pieten band
  • Acrobaatpieten

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Contact opnemen

Meer informatie over de extra opties vindt u op de pagina extra opties Sinterklaasbezoeken.