Sinterklaas Den Bosch huren doet u via Sinterfun.nl
Sinterklaas Den Bosch huren
Hulpsinterklaas Sinterklaasbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Sinterklaas huren Sinterklaas huren Sinterklaasintocht Sinterklaas op school Sinterklaasintocht

Sinterklaas foto's

Sinterklaas Den Bosch huren Hulpsinterklaas Den Bosch Hulpsinterklaas huren Sinterklaas op school Sinterklaas intocht Sinterklaas, alles is liefde Sinterklaas huisbezoek Sinterklaas huren huisbezoek Sinterklaas Madurodam

Bekijk ons fotoalbum


Sinterklaas Den Bosch huren

Sinterklaas bezoekt Den Bosch en Midden Brabant (Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Uden Veghel, Schijndel, Boxtel en omgeving). Ook u wilt zeker zijn van een bezoek van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten? Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt boeken en daarom willen wij het u ook zo makkelijk mogelijk maken. U kunt hieronder kiezen uit bedrijfsbezoeken, huisbezoeken en daaronder alle overige bezoeken. De eventuele extra's kunt u toevoegen bij uw boekingsaanvraag.


Sinterklaas huren voor bedrijven

Sinterklaas huren voor bedrijfsbezoeken

U kunt Sinterklaas huren voor een bedrijfsbezoek in u kantine of op een andere locatie. Op basis van uw wensen maken wij er een prachtig feest van dat uiteraard in het teken staat van cadeautjes, snoepgoed en gezelligheid. Maak uw wensen duidelijk kenbaar en wij nemen spoedig contact met u op om het bezoek verder met u af te stemmen.

Sinterklaas huren

Bekijk mogelijkheden...

Sinterklaas huren voor huisbezoek

Sinterklaas huren voor thuis

Het Sinterklaasfeest is helemaal compleet wanneer Sinterklaas en zijn Pieten bij u thuis zijn geweest om de cadeautjes langs te brengen. Sinterklaas voert huisbezoeken uit in de regio Den Bosch en Midden Brabant (Tilburg, Waalwijk, 's-Hertogenbosch, Uden, Schijndel, Boxtel). Sinterklaas huren was nog nooit zo eenvoudig via ons reserveringsformulier.

Sinterklaas huren

Bekijk mogelijkheden...


Sinterklaas huren voor overige bezoeken

U wilt Sinterklaas huren voor een intocht, TV promo, fotoshoot, theater of een ander evenement? Neemt u dan contact met ons op en geef duidelijk aan wat uw wensen zijn. Wij kunnen u dan meer vertellen over de beschikbaarheid van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.

Sinterklaas huren