Sinterklaas Den Bosch huren doet u via Sinterfun.nl
Sinterklaas Den Bosch huren
Hulpsinterklaas Sinterklaasbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Sinterklaas huren Sinterklaas huren Sinterklaasintocht Sinterklaas op school Sinterklaasintocht

Sinterklaasbezoek

U kunt Sinterklaas huren voor de volgende optredens:

Mocht u een ander idee hebben waar u Sinterklaas voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Sinterklaas foto's

Sinterklaas Den Bosch huren Sinterklaas Den Bosch bedrijfsbezoek Sinterklaas huren bedrijfsbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch bedrijfsbezoek Hulpsinterklaas Den Bosch Hulpsinterklaas huren Sinterklaas huren Hulpsinterklaas bedrijfsbezoek Sinterklaas bedrijfsbezoek

Bekijk ons fotoalbum


Sinterklaas actie

Met Sint op de foto!
U kunt Sinterklaas huren om hem samen met kinderen op de foto te laten gaan. Deze foto's worden binnen enkele dagen digitaal aan u geleverd en kunnen worden voorzien van uw logo.

Sinterklaas winkelcentrum

Meer informatie...

Sinterklaas huren


Sinterklaas extra opties

Sinterfun bied tu meer dan alleen het huren van Sint en zijn Pieten. U kunt kiezen uit tal van mogelijke leuke extra's die u aan uw bezoek kunt toevoegen. Enkel de snoepzakken zijn ook voor huisbezoeken bij te bestellen.


Sinterklaas strooigoedStrooigoed

Sinterfun mengt zelf iederjaar het allerlekkerste strooigoed. Het is geen kant en klare melange, maar een mix die wij iedere ochtend voor aanvang van onze bezoeken zelf mixen. Het strooigoed bestaat in ieder geval uit (Bolletje) bakkerskruidnoten, Sinterklaasschuimpjes, cijfers en letters, tumtum en suikerhartjes. Hier voegen wij nog loverig, lekker snoepgoed aan toe wat dat jaar te verkrijgen is. Een stukje extra kwaliteit en service van Sinterfun.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie strooigoed bestellen aanvinken.

Sinterklaas huren

Bij huisbezoeken is strooigoed reeds inbegrepen en hoeft u dit niet als extra bij te bestellen.

Sinterklaassnoepzak

Standaard snoepzak

Sinterklaas snoepzak standaard

Een grote snoepzak* gevuld met het heerlijkste strooigoed en aangevuld met een melkchocolade letter "S". Een heerlijk geschink van Sint en zijnpieten voor de aanwezige kinderen. Zo kunnen de kinderen nog dagenlang nagenieten van het bezoek.

U kunt deze optie aanvinken op het boekingsformulier.

Sinterklaas huren

Luxe snoepzak

Sinterklaas luxe snoepzak

Een reusachtige snoepzak* met allerlei heerlijke Sinterklaassnoep en andere zoetigheden waar de kinderen van kunnen genieten. Wij stellen deze snoepzak zelf samen dus absoluut geen snoepzak uit een winkel. Een echte traktatie en een feest voor elk kind.

U kunt deze optie aanvinken op het boekingsformulier.

Sinterklaas huren

 

*Ieder jaar stellen wij zelf onze snoepzakken samen. De samenstelling kan en zal dus ook afwijken van de getoonde afbeelding.

Video opnamen Sinterklaas video opnamen

Uw intocht, theatershow of evenement professioneel in beeld gebracht? Dat kan! Sinterfun biedt de mogelijkheid om uw evenement zeer professioneel in beeld te laten brengen en te laten monteren zodat u letterlijk en figuurlijk terug kunt kijken op een zeer geslaagd evenement. Wellicht wilt u in uw winkelcentrum Zwarte Piet de kinderen laten interviewen of verslag laten doen van de intocht van Sinterklaas? ook dat kan!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen toelichten.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie strooigoed bestellen aanvinken.

Sinterklaas huren

Uitsluitend voor intochten,theatershows, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc.

Fotograaf

Sinterklaas fotografie

Onze fotograafpieten komen mee om het bezoek van Sinterklaas vast te leggen. Zij maken een sfeervolle reportage welke u kunt gebruiken voor promotionele doeleinden of om te plaatsen als service voor de bezoekers van het evenement.

U kunt bezoekers op de foto laten gaan met Sinterklaas. De foto is dan direct klaar om mee te nemen door uw klanten. Meer informatie...

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of direct bij uw boeking deze optie aanvinken.

Sinterklaas huren

Uitsluitend voor intochten, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc.

Ballonenclown of piet

BallonnenpietOnze ballonnenclown kan ook als ballonnenpiet verschijnen. Zij maakt de mooiste en meest uiteenlopende figuren van ballonnen en zal iedereen versteld doen staan van haar creatieve kunsten.

Een ballonnenpiet in plaats van een ballonnenclown? Dat kan ook. De ballonnenpiet kan ook leuke Sinterklaasvormen maken zoals een staf, mijter of een hondje dat pepernoten heeft gegeten.

De ballonnenclown is meerdere uren inzetbaar en maakt zo'n 35 tot 50 creaties per uur.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie ballonnenclown of piet aanvinken.

Sinterklaas huren

Uitsluitend voor bedrijfsbezoeken, intochten, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc.

Zwarte pietenband

Sinterklaas strooigoedNiets brengt zoveel sfeer als een echte Zwarte Pietenband. Een looporkest of fanfare bestaand uit Zwarte Pieten die als geen ander de sfeer weten neer te zetten. De gezelligheid spat er vanaf en niemand staat meer stil wanneer het Zwarte Pietenorkest begint te spelen!

De Spaanse klanken met zwaar Nederlandse invloeden zijn van verre al te horen Sint is in aantocht en zijn aanwezigheid mag gehoord worden. Een perfecte aanvulling op een sinterklaasintocht, bezoek aan een winkelcentrum of als begeleiding bij een bedrijfsbezoek.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie Zwarte Pietenband aanvinken.

Prijs vanaf €400,-

Sinterklaas huren

Uitsluitend voor bedrijfsbezoeken, intochten, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc.

Sinterklaas te paard

Sinterklaas per paardSinterklaas kan ook zijn paard Amerigo meenemen. Een intocht of aankomst per paard is natuurlijk het allermooiste wat er is voor de aanwezige kinderen. Of het nu enkel gaat om de aankomst bij uw bedrijf of evenement of om de aanwezigheid tijdens de gehele intocht. Amerigo kan erbij zijn.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie Sinterklaas te paard aanvinken.

Sinterklaas huren

Uitsluitend voor bedrijfsbezoeken, intochten, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc.

Sinterklaas per koets

Sinterklaas per koetsSinterklaas kan geheel stijlvol worden binnengehaald per koets. Van een kleine eenvoudige kleinere koets tot een grote chique koets waar meerdere personen in kunnen zitten. Beide hebben charme en op basis van uw wensen doen wij u een voorstel.

Samen met zijn Zwarte Pieten arriveert sinterklaas per koets en zal afhankelijk van het programma zijn route per koets vervolgen of zijn intrede maken. Een koets is stijlvol en elegant en past perfect bij de aankomst van Sinterklaas.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie Sinterklaas per koets aanvinken.

Sinterklaas huren

Uitsluitend voor intochten, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc.

Sinterklaas per limousine

Sinterklaas strooigoedSinterklaas maakt een zeer stijlvolle entree wannee rhij per limousine op de plaats van bestemming aankomt. Een limousine trekt sowieso alveel bekijks, laat staan wanneer Sitn en Pieten hierna uitstappen. Een limousine is in veel soorten en maten te boeken. Eventueel is het mogelijk de zijkant te voorzien van uw logo.

Sinterklaas en Zwarte Pieten maken voor een kinderfeest of zomaar ook graag een rondrit per Limousine met een aantal kinderen. Of wat dacht u van VIP vervoer voor de winnaars van de kleurwedstrijd? Talloze mogelijkheden en helemaal in stijl.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie Sinterklaas per limousine aanvinken.

Sinterklaas huren

Uitsluitend voor intochten, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc.